HATAY'IN SEVİLEN İSMİ RAMİZ PARLAR

HATAY'IN SEVİLEN İSMİ RAMİZ PARLAR

CHP’den Hatay İl Başkan adayı olan Ramiz Parlar kongre öncesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Şuana kadar 15 ilçenin 14’ünüzü ziyaret eden ve delegelerin tam desteğini alan Ramiz Parlar’ın şimdiden başkan olacağı ve seçimde karşısına aday çıkmayacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.2013 yılında CHP’de siyasete atılan, doktorluk mesleği boyuncu tüm Antakya’nın en çok sevdiği insan haline gelen Ramiz Parlar, Pazar günü gerçekleşecek kongre öncesinde herkesin abisi olmaya devam ediyor. Lütfü Savaş’a rağmen ilçe desteğini iyice arkasını alan Ramiz Parlar’ın HBB Başkanı Lütfü Savaş ile olan rekabeti kazanacağı kesin gibi duruyor. Parti kültürüne önem veren, her yerde bir ağabey gibi karşılanan Parlar ise kongre öncesinde delegelere birlik olma çağrısında bulundu.

DELEGELERE ÇAĞRI

Parlar, “Ben adaylığımı açıkladığım günden beri ilçelerimizi gezdim. Gezmeye de devam ediyorum. Delegelerimizle görüşüyorum. CHP’yi karıştırmak isteyen herkese karşı dikkatli olmaları konusunda kendilerine çağrıda bulunuyorum. CHP olarak yeni bir yönetim anlayışını benimseyeceğiz. Uzlaşmacı olacağız ve buna göre hareket edeceğiz. Pazar günü her delegeyi kongre salonuna bekliyorum. Beni 15 ilçede Samandağ’dan Erzin’e kadar her yerde çok güzel karşıladılar. İnşallah Pazar günü kazanan tarafta olup tüm teşkilatı kucaklayacağım.” ifadelerini kullandı.  Haber: M. Mustafa  ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.