Meşale Gazetesi

HATAY’IN UÇ BEYİ İBRAHİM GÜLER BAŞKAN GİBİ KARŞILANDI

Medeniyetlerin buluştuğu hoş görü kentimiz Hatay’ımızın hizmetkârıyım

HATAY’IN UÇ BEYİ İBRAHİM GÜLER BAŞKAN GİBİ KARŞILANDI

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Topboğazı mevkiinde vatandaşların sevgi seli ile karşılandı. İbrahim Güler’i binlerce kişi karşıladı. Güler’in Topboğazında yapmış olduğu kısa konuşmanın ardından Antakya kapalı spor salonuna yüzlerce araçlık konvoy halinde geçerek halk ile kucaklaştı.
Tüm vatandaşların sıkıntıları sorunlarını dinleyip adeta halkın gönlünde taht kuran İbrahim Güler’e şimdiden başkan gözüyle bakan vatandaşlar İbrahim Güler’in Mart 2019 gecesi Hatay’ın makus talihini değiştireceğine o kadar çok güveniyor olmalı ki şimdiden başkan gözüyle görülüyor.
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Hatay’ın uç beyi olarak bilinen İbrahim Güler’in Antakya Kapalı Spor Salonu’nda binlerce vatandaşa hitaben yapmış olduğu konuşmada şu sözlere yer verdi; “Gönlümün, davamın,
sevdamın, hayallerimin ve ideallerimin bana benliğimi veren yurdum Hatay sizlerde en az benim kadar heyecanlı coşkulusunuz. Biliyorum ki sizler de Hatay’da AK bir sayfa aydınlık bir yarınlar için hazırsınız. Ve bunun için buradasınız. Bugün burada toplanan bu coşkulu kardeşlerimin de yürekleri kıpır kıpır atıyor.
Medeniyetler şehrimiz Hatay’ımızın sevdalısı olduğumuzu ilan etmek için ve helalleşmek için buradayız. Dava arkadaşlarım gençler hazır olun 31 Mart akşamında AK parti sancağını Hatay’ın burçlarında açmaya hazır olun. Tüm ilçelerimizdeki vatandaşlarımızı ayrım yapmadan kucaklayıp her daim yanlarında olacağız.
Biliyoruz ki Hatay 5 senedir hizmetten yoksun vatandaşlarımız su sıkıntısından tutun birçok sıkıntılara kadar hizmetten yoksun kalmış oysaki vatandaşlarımız hizmetin en özeline ve en güzeline layık. Hatay’ımıza hizmet etmeyen her kim var ise bunlara en güzel cevabı Mart 2019’ da rehavete kapılmadan gidip oylarımızı kullanarak zaferimizi taçlandıracağız. Buradan siz değerli dava arkadaşlarıma sesleniyorum. Hatay’ın makus talihini hep birlikte değiştirmeye var mısınız? Bizler her zamana bir olacağız diri olacağız iri olacağız milletvekillerimiz belediye başkanlarımız tüm teşkilatlarımızla istişare içinde el ele omuz omuza yürüyeceğiz güçlü yarınlara koşacağız. Ve bu kutlu yürüyüşümüzü 219’da Hatay Büyükşehir’i kazanarak taçlandıracağız.” dedi. HABER
M. MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.