HATAY’IN YÜZ AKI, DOÇ. DR. NECMETTİN ÇALIŞKAN

HATAY’IN YÜZ AKI, DOÇ. DR. NECMETTİN ÇALIŞKAN

Hatay’da siyaset, istihdam, eğitim, basın alanında yaptığı çalışmalarla büyük takdir toplayan ismi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Hatay’ın yüz akı isimlerin başında geliyor. Babasından aldığı bayrağı adeta arşa çıkartan Beyza Piliç’i uluslar arası bir marka haline getiren, Hamza Efendi Baklavaları ile Hataylıların ağızlarını tatlandıran, gazeteler, radyolar ile halka en doğru bilgiyi en hızlı şekilde ulaştıran, siyasi alanda yaptığı çalışmalarla Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyeliğine kadar yükselen yıllardır beyefendi kişiliğiyle iş dünyasının başarılı ismi Necmettin Çalışkan, ülke genelinde tanınan ve sevilen kişiliği ile her kesim vatandaşın takdirini kazandı.

FİRMALARI, ADINI HER DAİM EN YÜKSEKLERE YAZDIRDI

Beyza Piliç markasıyla binlerce kişiye hak ettiği ücreti tam zamanında vererek haklı bir gurur yaşayan ve her dönemde adını Türkiye’nin en güçlü 500 şirketi arasında ismini tepelere yazdıran Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, üyesi olduğu Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın da adını daha geniş kitlelere duyuruyor. Firmalarının verdiği vergilerle ülke ekonomisine de büyük katkı sağlıyor. Eğitimci kişiliğiyle de ön plana çıkan, sürekli okuyan, kendisini olduğu gibi etrafındakileri de geliştiren Çalışkan, ulusal gazete ve internet sitelerinde köşe yazarlığı da yapıyor. Osmanlıca, ilk yardım, hızlı okuma gibi çok çeşitli alanlarda kurslara katılarak sertifikalar alan Çalışkan, Mısır’ın ünlü El-Ezher üniversitesinden aldığı mezuniyetiyle eğitim alanında da kendisini kanıtladı.

HELAL GIDAYA BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

Ürünlerinin TSE ve ISO sertifikalarına uygun olmasına azami derecede özen gösteren ve Hatay halkının uygun fiyata kaliteli gıdalar tüketmesi için ürün fiyatlarını da asgaride tutan Çalışkan’ın yönetimindeki firmalar, halkın büyük teveccühüne uğruyor. Helal gıda denetmenliği de yapan Çalışkan’ın firmalarında kurulduğu günden bu yana en ufak bir ihmale dahi rastlanmamış, binlerce kişinin ekmek yediği firmaları her alanda öncü olmayı başardı.

ÇALIŞKAN: ÖNEMLİ OLAN GÖNÜLLER YAPMAKTIR

Hatay Meş’ale Gazetesi olarak kendisine yaptığımız ziyarette bizlere gösterdiği yakın ilgi ve alakası ile yaptığı şu açıklamalar kendisinin her alanda insani ilişkileri sayesinde nasıl başarılı olduğunu ortaya koyuyor. Gazetemize yaptığı kısa ve özel açıklamada, “Bizler iş insanları olarak istihdam sağlarken para kazanmak değil, insanımıza yeni iş kapıları açmak, daha da ziyade gönüller yapmak amacındayızdır. Biz tüm firmalarımızda önce insan düsturu ile hareket ederiz. Başarımızın sırrı da çalışanlarımızın işlerini sahiplenmeleridir” ifadelerini kullandı.

İş, siyaset, eğitim, basın, ticaret ve daha pek çok alanda sürekli gelişen ve geliştikçe de ilimize katma değer sağlayan Beyza Piliç ve Hamza Efendi markaları sahibi, Saadet Partisi GİK Üyesi, Doç. Dr., araştırmacı-yazar, ilahiyatçı gibi pek çok unvanları bünyesinde barındıran Sayın Necmettin Çalışkan’a nezaketi için teşekkür ediyor, tüm çalışmalarında muvaffakiyetler diliyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.