HATAYLI AŞÇI MURAT YOLUNA DEVAM EDİYOR

HATAYLI AŞÇI MURAT YOLUNA DEVAM EDİYOR

Gastronomi Şehri Hatay‘ın  genç aşçılarından, Murat Cüzdanoğlu, Master Chef yarışmasında şeflerden 3 evet alarak Hatay’ın gururu oldu.

Çıktığı bu yolda şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğine canı gönülden inanıyor, başarılar diliyoruz

Murat Cüzdanoğlu Kimdir?

Murat Cüzdanoğlu MasterChef Türkiye 2022 yarışmasına Hatay- Antakya’dan katıldı.
MasterChef’e katılmak en büyük hayaliymiş.
2018’de yarışmayı görür görmez, katılmayı da kafasına koyduğunu belirtmiştir.
Antakyalı yarışmacı 23 yaşında ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Gastronomi bölümünden bu yıl mezun olmuş.Eski MasterChef yarışmacısı Tanya Kilitkayalı’nın öğrencisidir.
Günümüzde eski MasterChef yarışmacısı Gökçe Eker’in yanında çalışmaktadır. Başlangıç seviyesi İngilizce olmakla beraber ileri derecede Arapça dilini konuşabilmektir. Mutfak , karşılama ve birçok departmanda deneyimi bulunmakta. Satış ve Pazarlama konusunda tecrübe sahibi. Doğu Akdeniz Üniversitesi adı altında almış olduğu City&Guilds diploması sayesinde yurtdışında birçok yerde çalışabilme ayrıcalığına sahip.Birinci eleme turunda Antakya’nın yöresel yemeği olan saç oruğu yemeğini şeflerin beğenisine sundu.Heyecanlı tavırları ve hızlı konuşması ile dikkat çekmiştir. Yapılan tadım sonucunda birinci eleme turunu 3 evet alarak geçmeyi başarmıştır ve beyaz önlüğü giymiştir.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.