Hataylı çocuk oyuncuya destek için oylamaya katılın

Hataylı çocuk sinema kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.

Hataylı çocuk oyuncuya destek için oylamaya katılın

Hataylı çocuk oyuncu Ahmet Selim Arı, ünlü sinema sanatçısı Fatih Al ile birlikte sahne aldığı filmi Amerika ve İngiltere festivallerinde gösterildi.Hataylı çocuk sinema kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.Yönetmenliğini Ümit Aygül’ün üstlendiği, ünlü oyuncu Fatih Al ve çocuk oyuncu Ahmet Selim Arı’nın başrollerini paylaştığı kısa film “İzan” 25. İFSAK Ulusal Kısa Film Festivali (Finalist), 14. İşçi Filmleri Festivali (Festival Seçkisi), Marmara Üniversitesi Marmara Kısa Kısa Film Festivali  (Finalist), Big Syn Uluslararası Film Festivali (BSIFF-Londra) Halkın Seçimi Ödülü adaylığının ardından Amerika’da Montana Uluslararası Film Festivali Resmi Seçkisinde gösterildi.

İZAN’IN FESTİVAL YOLCULUĞU DEVAM EDİYOR

6 dakika süren filmin senaryosunu Oben Fışkır’ın hikayesinden yola çıkarak Ümit Aygül ve Oben Fışkır birlikte yazdı. Filmde, yazılarında ve konuşmalarında haksızlıklara karşı duyarlı kişilik sergileyen başarılı ve ünlü dergi yazarı Aydın’ın, çocuk işçilerle ilgili araştırma yazısı için sokağa çıktığında tanık olduğu olay karşısında nasıl bir tutum aldığı anlatılıyor. Filme, Big SYN Uluslararası Film Festivali Halkın seçimi ödülünde oy vermek için https://bigsyn.org/understanding/ adresinden “Voted” butonuna tıklamak yeterli. Oylama 21 Aralık’ta sona erecek. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.