HATAYLI ESNAFLARA TAM DESTEK

HATAYLI ESNAFLARA TAM DESTEK

Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek ile Hatay Esnaflar ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, il genelinde hizmet veren esnaflara nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi.

Hassa ve İskenderun ilçelerine yönelik ziyaretler kapsamında Yılmaz ve İmrek, Hassa Esnaf ve Sanatkarlar Esnaf Odası, Akbez Esnaf ve Sanatkarlar Esnaf Odası, İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Esnaf Odası, İskenderun Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası, İskenderun Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası, İskenderun Terziler Esnaf Odası, İskenderun Kahveciler Esnaf Odası, İskenderun Lokantacılar Kebapçılar ve Pastacılar Esnaf Odası, İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odalarının Başkanlarını ziyaret etti. İkili, esnaf temsilcileriyle yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Esnafların daima yanında olmaya devam edeceklerini kaydeden İmrek, Hatay’ın ayağa kalkmasında esnafların payının büyük olduğunu belirtti.

Ziyaretler hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.