HATAYLI FİRMALAR ABD’YE AÇILACAK

HATAYLI FİRMALAR ABD’YE AÇILACAK

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nda Hataylı firmaların ABD ile ilişkilerini geliştirmek, Hataylı firmalara yeni pazarlar açmak amacıyla bir seminer düzenlendi. Türkiye Ticaret Merkezi tanıtım toplantısına ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Antakya Ticaret Borsası Başkanı A. Celal Mursaloğlu, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, ATB Meclis Başkanı Veliş Bahadırlı, TOBB Ticaret Merkezleri A.Ş. Genel Müdürü Noyan Ciritoğlu ve Hataylı iş insanları katıldı.

ÜYELER BİLGİLENDİRİLDİ

ATSO’dan seminer ile ilgili yapılan açıklamada; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Amerika Birleşik Devletleri’nin Chicago Kentinin en önemli Ticaret ve Lojistik Merkezlerinden biri olan ve Türk şirketleri için Danışmanlık ve Geliştirme hizmeti sunmak üzere kurulan “Türkiye Ticaret Merkezi” tanıtım toplantısı, TOBB Ticaret Merkezleri A.Ş. Genel Müdürü Noyan Ciritoğlu sunumları ile gerçekleştirildi. Amerika Birleşik Devletlerinde ticaret yapmak isteyen üyelerimiz için önemli bilgilerin paylaşıldığı bilgilendirme toplantısına katılım sağlayan üyelerimize teşekkür ediyoruz” denildi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.