HATAYLI GİRİŞİMCİ KADINA ÖDÜL

HATAYLI GİRİŞİMCİ KADINA ÖDÜL

İş hayatında başarılara imza atan, yurtdışında ülkemize değer katan, girişimcilere ilham veren, sosyal sorumluluk projelerinde ilklere imza atan kadınlar, 4.Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi Ödül Töreni’nde bir araya geldi. Türk ekonomisinde etkin rol alan ve iş insanlarına rol model olan kadınlar, güçlü yönlerini bu önemli zirvede bir kez daha anlatırken, başarılı iş kadınları arasında, ilimizden, Duayen Yönetim Danışmanlığı Müdür Yardımcısı Bedia Karadağ da yer aldı.

ANADOLU’YA DEĞER KATANLARI KUTLUYORUZ

Antakyalı Bedia Karadağ’ın da ödül aldığı törenle ilgili yapılan açıklamada; “Satış, pazarlama, yazılım, enerji, turizm gibi birçok sektörde geniş tecrübeye sahip olunması, yatırım teşvik belgelerinin alınmasında devlet ile kurumlar arasında ihtiyaç duyulan tüm süreçlerin yönetilmesi, 2016 yılından bugüne, özellikle Akdeniz bölgesindeki 1000’i aşkın e-Fatura mükellefinin e-Belge uygulamasına geçirilmesinin sağlanması, Duayen Yönetim Danışmanlığı’nı Anadolu’da dijital dönüşümün öncü şirketi yaptı. Sürekli öğrenme ve yeniliklere açık olma isteğiniz, yaşama tutunma şekliniz oldu. Dijital dönüşüm alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek, Anadolu’ya rehberlik etmeye devam ediyorsunuz. Başarılı çalışmalarınız nedeniyle, jüri üyelerimiz sizi oybirliğiyle, ‘Anadolu’da Dijital Dönüşüme Değer Katan Kadın Ödülü’ne layık gördü. Kutluyoruz” denildi.

Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.