HATAYLI GÖZLÜKÇÜ ÇOCUKLARA GÖZLÜK HEDİYE ETTİ

HATAYLI GÖZLÜKÇÜ ÇOCUKLARA GÖZLÜK HEDİYE ETTİ

Hataylı gözlükçü Necva Daraoğlu, göz taramasından geçirilen çocuklara gözlük hediye etti. Eşi Eczacı ile aynı zamanda optisyen Mehmet Daraoğlu ile birlikte Antakya’da uzun yıllardır gözlükçülük yapan Necva Daraoğlu, göz muayenesine ihtiyacı olan çocuklar için çalışma başlattı. Bu kapsamda Yayladağı ilçesindeki Şenköy ile Yukarıokçular İlkokulunu belirleyen Necva Daraoğlu, Samandağ Deniz Hastanesinin katkılarıyla 385 öğrencinin göz meyanesinden geçirilmesini sağladı. Göz doktoru Mehmet Yoğun tarafından yapılan taramada göz kusuru bulunan 10 öğrenciye Necva Daraoğlu tarafından gözlük hediye edildi.

Necva Daraoğlu, farkındalık oluşması amacıyla projesi hayata geçirdiklerini belirtti. Projelerinin ilkini yaptıklarını ve devamının geleceğini ifade eden Necva Daraoğlu, göz taramasından geçirilen öğrencilere numaralı gözlük hediye ettiklerini kaydetti. Göz doktoru Mehmet Yoğun da, çocukların her zaman yanında olacaklarını ve göz sağlıklarıyla ilgili bilgi sahibi olduklarını söyledi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.