HATAYLI İŞ İNSANINA BÜYÜK ONUR

HATAYLI İŞ İNSANINA BÜYÜK ONUR

Hataylı iş insanı ve Kuzey Kıbrıs Türk Süt Endüstrisi Kurumu Asbaşkanı Mehmet Bulanık, Bilge Baklava markasıyla Kıbrıs’ın en iyi baklavası ödülüne layık görüldü. Aynı zamanda Bilge Baklava firması direktörlüğü görevini de yapan Bulanık’a tevdi edilen ödüle hava muhalefeti nedeniyle katılamamasından dolayı Bulanık’ın yerine ödülü Mesut Öztürk aldı.

BULANIK: BU ÖDÜLÜ LAYIK GÖREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Kıbrıs’ta damakları atlandıran Bilge Baklavaları’nın bu ödüle layık görülmesinden dolayı gururku olan Bulanık, elde edilen başarıyı şu mesajla kutladı; “Hava Muhalefeti dolasıyla katılamadım. Benim adıma Ödülü Dostum Mesut Öztürk aldı. Uluslararası Yılın En iyi Baklava Üreticisi ödülünü Kıbrıs’a Bilge Tatlıya Layık görüldü. Kıbrıs Türk halkının damaklarını tatlandırıp, yüzlerini güldürmek için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Lezzet, sürdürülebilir kalite ve kapasite olarak sektörde lider konumda olduğumuza inanıyoruz. Bizimle aynı inancı paylaşarak bu ödüle layık gören herkese teşekkürlerimizi sunmak isterim.”Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.