HATAYLI KÜÇÜK FUTBOLCULAR, KUMBARALARINDAKİ PARALARI YANAN ORMANLARIN AĞAÇLANDIRILMASI İÇİN BAĞIŞLADI

HATAYLI KÜÇÜK FUTBOLCULAR, KUMBARALARINDAKİ PARALARI YANAN ORMANLARIN AĞAÇLANDIRILMASI İÇİN BAĞIŞLADI

Hatay’da 5-15 yaş aralığındaki Göztepe Antakya-Defne Futbol Okulu öğrencileri, kumbarada biriktirdikleri harçlıklarını yanan ormanların ağaçlandırılması için bağışladı.

Göztepe Antakya-Defne Futbol Okulları Koordinatör Antrenörü Abidin Olgun, AA muhabirine, yanan ormanlar için çok üzgün olduklarını söyledi.

Bu durumun çocukları da kötü etkilediğini anlatan Olgun, şöyle konuştu: “Ormanlarımızın yanmasına duyarsız kalamadık ve çocuklarımızdan biri kumbaramızda toplayacağımız parayı ormanlarımız için kullanabileceğimiz önerisinde bulundu. Biz de bunun öncüsü ve destekçisi olduk, çok da memnun olduk. Sadece 7 gün içerisinde 1925 lira toplandı.

Çalıştırdığımız Göztepe’nin kuruluş tarihiyle ilişkili olduğu için 1925 rakamına ulaştık ve onu banka hesabına yatırıp Tarım ve Orman Bakanlığımıza ulaştırdık. Bizim de ormana bir katkımız olsun istiyoruz. Yakan değil yapan bir çocuk kitlesi yetiştirdiğimiz zaman ancak geleceğimizi düzeltebiliriz.”

Bağışladıkları tüm paranın yanan ormanlık alanların ağaçlandırılması çalışmalarında kullanılacağını belirten Olgun, orman yangınları sırasında canla başla mücadele eden herkese teşekkürlerini iletti.(AA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.