HATAYLI MİLLİ YÜZÜCÜ KAMİL KÖSEOĞLU’NDAN ULUSLARARASI BAŞARI

HATAYLI MİLLİ YÜZÜCÜ KAMİL KÖSEOĞLU’NDAN ULUSLARARASI BAŞARI

Hataylı milli yüzücü Kamil Köseoğlu, 7-8 Eylül 2024 tarihlerinde İstanbul Heybeliada’da düzenlenen Uluslararası Aquamaster Challenge Açık Deniz Yüzme Yarışlarına katılarak büyük bir başarıya imza attı.Zorlu geçen yarışlar sonrasında elde ettiği derecelerle Hatay’ı gururlandıran Köseoğlu, yarışlarla ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Yarışlara iyi bir hazırlık dönemi sonrası katıldığını belirten Kamil Köseoğlu, “Hem tabiatla hem rakiplerimle, hem de kendimle yarıştım. Kendime şiar edindiğim ‘Çalışan kazanır’ sözüne sadık kaldım. Çok şükür, yarışmada gayret ederek amacıma ulaştım,” ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

550 sporcunun katıldığı bu uluslararası yarışmada, 65-69 yaş kategorisinde elde ettiği derecelerle dikkat çeken Kamil Köseoğlu, ilk gün 5 kilometre (5000 metre) yarışında 1. olurken, 1 kilometre (1000 metre) yarışında 2. oldu. İkinci gün ise 3 kilometre (3000 metre) ve 2 kilometre (2000 metre) yarışlarında 2. olarak büyük bir başarıya imza attı.

REKLAM ALANI

Yarış sonrasında yaptığı açıklamada, Hatay’ı severek temsil ettiğini ve her başarısında Hatay halkının büyük bir payı olduğunu vurgulayan Köseoğlu, “Ben Hatay’ı severek temsil ediyorum. Her başarımdaki katkılarından dolayı başta kulübüm Üsküdar Su Sporları’na, aileme ve beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Bana bir alkış yeter. Herkese selam ve sevgilerimi iletiyorum,” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.