HATAY’LI RESSAMLAR TOROS KARMA SERGİSİNDE

HATAY’LI RESSAMLAR TOROS KARMA SERGİSİNDE

Bölgenin en önemli resim sergileri arasında yer alan “Toros Karma Resim Sergisi” önemli ressamların katılımı ile gerçekleşirken Hatay’ın bu konuda en başarılı isimlerinden olan Selmani Baki Kocaispir ve Ünal Kuş eserleri ile bu sergide yer aldılar.Gündoğdu Vakfının destekleri ile düzenlenen ve Gündoğdu Koleji  Gündoğdu Art Galeride sanat severler ile buluşan sergide Selmani Baki Kocaispir ve Ünal Kuş’un eserleri yoğun ilgi gördü. “Toros Karma Resim Sergisi” 7 Kasım tarihine kadar açık kalacak.

Türkiye’nin önemli ressamları ile birlikte Toros Karma Resim Sergisinde eserlerini sergilemekten son derece mutlu olduklarını ifade eden  Ressamlar Selmani Baki Kocaispir ve Ünal Kuş , Tablolarının yoğun ilgi görmesinin kendilerini fazlası ile onure ettiğinin altını çizerek böylesine başarılı bir serginin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Ressamlar Selmani Baki Kocaispir ve Ünal Kuş ayrıca Gündoğdu Koleji  Gündoğdu Art Galeride 7 Kasıma kadar açık kalacak sergiyi gezmek üzere tüm sanat severleri davet ettiler. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.