HATAYLI SANATÇILAR“CRAFTISTANBUL İKİNCİ EL SANAT FUARINA KATILDI

HATAYLI SANATÇILAR“CRAFTISTANBUL İKİNCİ EL  SANAT FUARINA KATILDI

“CRAFTISTANBUL İkinci El Sanatları Fuarı” 06-10 Ekim 2021’de Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde kapılarını açtı ve fuara Hatay’dan sanatçı katıldı.Fuarda 130 katılımcı ve 400’ün üzerinde el sanatçısının yer aldığı bildirildi. Kalkınma Ajansları, Ticaret Odaları, Belediyeler, Üniversiteler, Olgunlaşma Enstitüleri, 10 üzerinde ülkenin yanısıra, müzeler, vakıflar, dernekler ve kooperatiflerin de yer aldığı kuruluşlar İstanbul’daki fuara ilgi gösteren kuruluşlar oldular.

Hatay’dan 6 sanatçını katıldığı fuara, katılımcılar DOĞAKA ve Hatay El Sanatçıların katkılarıyla katıldılar. “CRAFTISTANBUL İkinci El Sanatları Fuarına katılan diğer sanatçılar şöyle: Elfin Mozaik, İzzet Özkan ney yapımı, Tülay Genç İpek Dokuma, Abdullah Özdemir Sepet Yapımı, Antakya Mobilyası, Deri Sanatı.

Fuara katılan vatandaşlar, “El Sanatları Sergisinin gezilmesi görülmesi değerli bir sergi. Böylesi anlamlı bir serginin geleneksel olarak yapılmasını ümit ediyoruz. Her yıl gerçekleştiği takdirde ilginin daha da çok artacağını ümit ediyoruz” diye konuştular. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.