HATAYLI ŞOFÖR ODASI BAŞKANLARI TŞOF’DA

HATAYLI ŞOFÖR ODASI BAŞKANLARI TŞOF’DA

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz başkanlığındaki ilçe oda başkanları, Ankara’da TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner’i ziyaret etti.

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz’a Yayladağı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdullah Deliveli, Samandağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Terzi, Altınözü Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nasrettin Ramazanoğlu, Erzin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şükrü Erçökük, Dörtyol Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yavuz Çelebi, İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Erol Akın, Hassa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Seriateş, Defne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Oduncu, Serinyol Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ferid Gürel, PAC Kooperatifi Başkanı Nizam Şenal ve beraberlerindeki yöneticiler eşlik etti.

YİĞİNER SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN SÖZ VERDİ

REKLAM ALANI

TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, Hatay heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu kaydederek şoför esnafının sorunlarının çözümü için destek olacaklarını belirtti. Hatay’ın özel durumunun bilincinde olduklarını kaydeden Yiğiner, Hatay oda başkanlarımızdan oluşan heyeti TŞOF’da ağırladık. Ulaşım esnafımızı ilgilendiren konuları istişare ederek, çalışmalarımızı paylaştığımız başkanlarımıza hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini ilettikleri nazik ziyaretleri, hediyeleri ve temennilerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Aziz Fatih Yılmaz ve beraberindeki ilçe oda başkanları kabulü ve desteklerinden dolayı Yiğiner’e teşekkür ederek beraberlerinde getirdikleri yöresel hediyeleri takdim ettiler. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.