Meşale Gazetesi

HATAYLI ŞOFÖRLER YILMAZ’A GÜVENDİ

HATAYLI ŞOFÖRLER YILMAZ’A GÜVENDİ

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına olağan kongrede 1078 oyla yeniden mevcut başkan Aziz Fatih Yılmaz seçildi.  Kongreye Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, İstanbul Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cem Sert, Esenler Şoförler ve Esnaf Odası Başkanı Hasan Ayar, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren, Hatay’ın ilçe oda başkanları, şoför esnafı ve çok sayıda davetli katıldı.  

İZZETTİN YILMAZ: KONGREMİZ HATAY’A HAYIRLI OLSUN  

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz da konuşmasında; “Hepiniz kongremize şeref verdiniz. Aziz Fatih Yılmaz, hiçbir zaman aracı duvara toslamadı. Her zaman esnafa tam destek verdi. 7/24 şoför esnafının yanındayız. Kongremizin Hatay’a hayırlı olmasını diliyorum. Esnafımızın yeni yönetime de sahip çıkacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.  

AZİZ YILMAZ: BİZ GENİŞ BİR AİLEYİZ   

Yılmaz, “Camiamıza hayırlı olsun. Biz kamyoncu, kamyonetçi, minibüsçü, servisçi, özel halk otobüsçü, taksici, nakliyeci, oto galerici ve şoför esnafı olarak çok geniş bir aileyiz. Hedefimiz üyelerimizin toplumun ekonomik, sosyal, siyasal oluşumunda hak ettiği yeri alması, esnafımızın daha çağdaş ve güçlü bir yapıya kavuşmasını sağlamaktır. Başta kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve ilgililerle görüşülerek sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık. Sizlerin kıymetli oylarıyla görevi devralmamız ile birlikte kaldığımız yerden şoför esnafımız için verdiğimiz mücadeleye devam edeceğiz. Bu vesileyle kongremize başta genel başkanımıza, kıymetli misafirlerimize, şoför esnafımıza ve basın mensuplarımıza teşekkür ederim” dedi.  

TEKSÖZ: BAŞKAN AZİZ FATİH YILMAZ HER ZAMAN ŞOFÖRLERİN YANINDA   

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Teksöz, yaptığı konuşmada; “Başkanımız Aziz Yılmaz, bizlere hem Hatay’da hem Ankara’da büyük yardımlarda bulunuyor. Bu kadrolar her zaman şoför esnafının KDV’siz, ÖTV’siz akaryakıt alması için her türlü çabayı sarf ediyor. Biliyoruz, şoför esnafının her türlü sıkıntısı var. Ama biliniz ki yanınızda her zaman 24 saat böyle bir başkanınız var. Kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.  

ÇİNÇİN: YILMAZ, ŞOFÖRLERİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETİYOR   

Antakya Ticaret Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin; “Tüm hazirunu saygıyla selamlıyorum. Esnafın babası, ağabeyi İzzettin Yılmaz, esnafın sorunlarına her zaman çözüm üretiyor. Aziz Fatih Yılmaz da 7/24 şoför esnafının yanında. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Kongremiz hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.  Konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi. Kullanılan oylar sonucunda Başkanlığa yeniden Aziz Fatih Yılmaz seçildi. Yılmaz’ın 1078 oy aldığı kongrede rakibi ise 112 oy alabildi.  Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.