HATAYLI SPORCULAR MADALYALARI SÜPÜRDÜ

HATAYLI SPORCULAR MADALYALARI SÜPÜRDÜ

Altınözü Kaymakamlığı ve Belediyesi Spor kulübü sporcusu Emine Korkmaz Bursa’da yapılan Kyokushın Karate Türkiye Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü oldu. Altınözü’ne madalyasıyla dönen Korkmaz elde ettiği başarı sonrası ailesi ve hocalarıyla başarısını ve mutluluğunu paylaştı.

ZÜMRE: SPORCUMUZU TEBRİK EDİYORUZ

Altınözü İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ahmet Zümre, genç sporcuyu tebrik ederek, “Sporcumuzu ilçemiz ve kulübümüz adına tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum” dedi. Beden Eğitimi Öğretmeni Bedia Sürgit madalya kazanan sporcu Emine Korkmaz ‘a spor hayatında başarılar dileyerek, “Altınözü Kaymakamlığı ve Belediyesi Spor kulübü sporcumuz Emine Korkmaz Bursa’da yapılan Kyokushın Karate Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3’üncü olmuştur. Sporcumuzu tebrik eder başarılarının devamını dileriz “dedi.

YAYLADAĞILI KARATECİLER DERECELERLE DÖNDÜ

Yayladağı Belediyesi bünyesindeki spor kulübünde faaliyet gösteren karateciler, katıldıkları Türkiye Şampiyonası’ndan 1 birincilik, 1 ikincilik ve 7 üçüncülük dereceleri ile döndü. Yayladağı Belediye Başkanı, geçtiğimiz hafta ortasında ilçeden uğurladıkları sporcuları madalyalarla dönme temennisiyle gönderdiklerini kaydetti, yarışmalar sonucunda toplam 9 derece ile ilgili olarak da şu paylaşımı yaptı: “Yayladağı Belediyesi Karate Spor Kulübü, başarılarına devam ediyor. 8. Kyokushin Karate Türkiye Şampiyonası’nda sporcularımız, sergiledikleri başarı neticesinde; 1 birincilik, 1 ikincilik, 7 üçüncülük dereceleriyle, ödüllerini alarak ilçemizi gururlandırdılar. Sporcularımıza, başarılarının devamını dilerim.” ,Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.