HATAYLI YETİMLERE KIRTASİYE VE GİYİM YARDIMI YAPILDI

HATAYLI YETİMLERE KIRTASİYE VE GİYİM YARDIMI YAPILDI

Hatay’da 6 Şubat deprem felaketinde anne babalarını kaybeden çocuklara Hatay TDV Kadın Kolları ve Yetim Koordinatörlüğü koordinesinde kırtasiye ve giyim yardımı yapıldı.
Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu’nun da katıldığı organizasyonda Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Kadın Kolları ve Yetim Koordinatörlüğü koordinesinde, depremzede yetimlere destek olabilmek kırtasiye ve giyim yardımı yapıldı. Müftü Topçu, programda yaptığı konuşmada vesile olan tüm hayırseverlere teşekkür ederek, tüm öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi. Programda TDV Hatay Kadın Kolları tarafından depremzede yetimlere yardımlar takdim edildi. Hatay’da 6 Şubat deprem felaketinde anne babalarını kaybeden çocuklara Hatay TDV Kadın Kolları ve Yetim Koordinatörlüğü koordinesinde kırtasiye ve giyim yardımı yapıldı.
Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu’nun da katıldığı organizasyonda Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Kadın Kolları ve Yetim Koordinatörlüğü koordinesinde, depremzede yetimlere destek olabilmek kırtasiye ve giyim yardımı yapıldı. Müftü Topçu, programda yaptığı konuşmada vesile olan tüm hayırseverlere teşekkür ederek, tüm öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi. Programda TDV Hatay Kadın Kolları tarafından depremzede yetimlere yardımlar takdim edildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.