HATAYSPOR ADANA DEMİR İLE YENİŞEMEDİ

HATAYSPOR ADANA DEMİR İLE YENİŞEMEDİ

Güney derbisinde Atakaş Hatayspor ile Adana Demirspor arasındaki mücadele 0-0 eşitlikle tamamlandı.Maç boyunca iki ekibin de karşılıklı atakları sonuç getirmedi ve iki ekip de sahadan 1 puanla ayrıldı. Bu sonuçla Hatayspor puanını 48’e yükseltti. Hatayspor sahaya Munir, Kamil Ahmet, Fatih, Burak, Adekugbe, Sackey, Boudjemaa, Benzia, Lobjanidze, El Kaabi, Mame Diouf, rakip Adana Demirspor ise Muric, Svensson, Tayyip, Samet, Rassoul, Stambouli, Gökhan İnler, Bjarnason, Akintola, Balotelli, Vargas 11’i ile sahaya çıktı.

Maçta ilk tehlikeli atak konuk ekip Adana Demirspor’dan geldi. Adana Demir takımı golü bulabilirdi ama Jonas Svensson çektiği şutta çerçeveyi bulmadı. 4’te Adana Demirspor etkili geldi. Sağ kanattan Svensson ceza sahası içerisine yerden pasını gönderdi. Bjarnason dokundu, Balotelli önüne gelen topa şutunu attı ancak Hatayspor savunması topu uzaklaştırdı. 1 dakika sonra konuk ekip gole çok yaklaştı. Sol kanattan Vargas, ceza sahasına ortasını gönderdi. Balotelli müsait pozisyonda şutunu attı ancak kaleci Munir gole izin vermedi.

Adana Demirspor etkili ataklarını sürdürmeye devam etti. Sağ kanattan Svensson bir kez daha yerden ceza sahasına ortasını gönderdi. Bjarnason şutunu attı ancak kaleci Munir gole izin vermedi ve topu kornere çeldi. 22’de Hatayspor Mame Diouf ile gole yaklaştı, kafa vuruşu, üstten auta çıktı. 23’te Birkir Bjarnason isabetsiz bir şut çekti ve bu şut kaleyi bulmadı. 36’da Akintola’nın sürüklediği atakta Birkir Bjarnason’un şutu üstten auta çıktı. Hatayspor atağında Benzia defansın arasından Saba’yı gördü. Saba’nın ayakiçi plase şutu kaleci Muric’de kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

MUNİR KALESİNİ GOLE KAPATTI

Adana Demirspor, ikinci yarıya da etkili başladı. Sağ kanattan Akintola ceza sahasına ortasını gönderdi. Arka tarafta boş pozisyonda olan Vargas istediği gibi bir vuruş gerçekleştiremedi ve top yandan auta çıktı.52’de Adana Demirspor gole yaklaştı. Balotelli’nin frikik vuruşunu kaleci Munir çıkardı. Ardından yaşanan karambolde kaleye çekilen 2 şutta da defans gole izin vermedi. 66’da Hatayspor atağında Benzia’nın vuruşu defanstan döndü. 81’de sol çaprazdan Sam Adekugbe ceza sahasına ortasını yaptı ancak savunma topu uzaklaştırdı. 86’da Mame Diouf’un şutunda top auta çıktı. 87’de sağ çaprazdan Sadık Baş ceza sahasına ortasını yaptı ancak savunma topu uzaklaştırdı. 88’de Adana ekibinde Matias Vargas ceza sahasına ortasını yaptı ancak savunma topu uzaklaştırdı. 90+5’te Mehdi Boudjemaa rakibine yönelik faulü nedeniyle ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç 0-0 eşitlikle tamamlandı.

SIRADAKİ RAKİP ANTALYASPOR

Hatayspor, bir sonraki hafta Antalyaspor ile karşılaşacak. Mücadele önümüzdeki hafta Pazartesi günü deplasmanda saat 20.30’da oynanacak.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.