HATAYSPOR ALANYA DEPLASMANINDA

HATAYSPOR ALANYA DEPLASMANINDA

Spor Toto Süper Ligin 22.hafta mücadelesinde Atakaş Hatayspor, Aytemiz Alanyaspor deplasmanına konuk oluyor. Son olarak kendi evinde Galatasaray’ı 4-2 mağlup eden Hatayspor, moralli bir şekilde çıkışını sürdürmek istiyor. Alanyaspor ise son maçında Altay’ı 2-0 mağlup ederek yukarılara tırmanmak için iddiasını sürdürdü. İki iddialı rakibin karşılaşacağı maçta iki takım için de hedef 3 puan. Atakaş Hatayspor 35 puanla 3.sırada bulunurken Alanyaspor ise 32 puanla 8.sırada yer alıyor.

EKSİKLER DEVAM EDİYOR

Atakaş Hatayspor’da Afrika Kupası münasebetiyle kupaya giden oyuncuların eksikliği devam ediyor. Munir Mohammedi, Ayoub El Kaabi ve Adama Traore kupa nedeniyle forma giyemeyecekler. Burak Çamoğlu ise sakatlığı devam ettiğinden dolayı mücadelede yer alamayacak. Alanyaspor’da ise Famara Diedhiou ve Chidozie Awaziem Afrika kupası nedeniyle forma giyemeyecekler. Umut Güneş ise kırmızı kart cezalısı olduğundan mücadelede yer almayacak.

DÜDÜK ŞİMŞEK’TE

Aytemiz Alanyaspor – Atakaş Hatayspor mücadelesinin hakemi Bahattin Şimşek oldu. Şimşek’in yardımcıları Serkan Ok ve Tarık Ongun olurken mücadelenin dördüncü hakemliğini Yusuf Ziya Gündüz yapacak.

Haber: Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.