HATAYSPOR AŞKI BÖYLE BİR ŞEY: 6000 KM YOL KAT ETTİ

HATAYSPOR AŞKI BÖYLE BİR ŞEY: 6000 KM YOL KAT ETTİ

Antakyalı Yasin Eren Şahin, Antalya-Hatay maçı için Almanya’dan Antalya’ya geldi, maçı izledi ve birkaç saat sonra da geri döndü. Kendisi Antakyalı, Almanya’da yaşıyor, müzisyen ve babası ise iş insanı aynı zamanda fanatik bir Hatayspor taraftarı.

Yeni nesil genç taraftar Yasin Eren Şahin’den söz ediyoruz. Almanya’da yaşıyor, geçen hafta oynanan Antalyaspor-Hatayspor maçını izlemek üzere Almanya’dan Türkiye-Antalya’ya geldi. Üzerine geçirdiği bordo-beyazlı forma ve kaş kolunu da boynuna atarak büyük heyecan içinde maçı tribünden izledi. Hakemin yanlış, haksız kararları karşısında çileden çıksa da, maç bitiminde öfke dolu olsa da sakin şekilde havalimanına gidip, ülkesi Almanya’ya döndü.

Babası, fanatik bir Hatayspor taraftarı olan Ali Şahin, Almanya’da otel işletiyor ve sıkça Türkiye’ye geliyor. Pazar gecesi oynanan maç öncesinde de oğlu Yasin Eren’i Almanya’dan havalimanına uğurlarken baba şu paylaşımı yaptı:

REKLAM ALANI

“Gurbetten Anavatana, Hatay Sevdasıyla Yollarda! Almanya’nın uzak diyarlarından, kalbinin yarısı vatan sevgisiyle çarpan oğlumuz Yasin Eren Şahin, Hatayspor’umuzu desteklemek için Antalya’ya uçuyor! Her ne kadar mesafeler uzun olsa da, Hatayspor aşkı sınır tanımıyor. Bu yolda attığı her adım, memleketine olan bağlılığını ve futbol sevdasını yansıtıyor. Yolun açık olsun, Yasin Eren! Hatayspor’un renklerine gönül veren tüm taraftarlarımızla birlikte, kalbimiz seninle!”

İşte memleket sevgisi, Hatayspor aşkı böyle bir şey. Sınır tanımıyor, 6000 km de olsa üşenmeden geliyor; vatan sevgisi ve spor aşkını yaşıyor ve yaşadığı topraklara dönüyor. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.