Meşale Gazetesi

HATAYSPOR, GİRESUNSPOR MAÇINA ODAKLANDI

HATAYSPOR, GİRESUNSPOR MAÇINA ODAKLANDI

Teknik direktör Volkan Demirel:”Biz elimizden geldiği kadarıyla kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışacağız”

Atakaş Hatayspor, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında 24 Aralık Cumartesi günü Bitexen Giresunspor’u ağırlayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.Osman Çalgın Tesisleri’nde teknik direktör Volkan Demirel yönetimindeki antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.İdmanda futbolcular, top kapma, pas, dar alan ve taktik çalışması gerçekleştirdi.Teknik direktör Volkan Demirel, antrenmanda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Giresunspor maçının hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürdüklerini söyledi.

Demirel, Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada Antalya’da yaptıkları 10 günlük kampın çok iyi geçtiğini belirtti.Kampta oynadıkları hazırlık maçlarında istedikleri oyunu ve yaptıkları planları gördüklerini aktaran Demirel, “Takımın kamp süresince geçirdiği zamandan, oynadığı maçlardan çok memnundum. İnşallah bu oyunumuzu, isteğimizi, bu hafta başlayacak ikinci periyoda yansıtmaya çalışacağız.” dedi.

Giresunspor maçını kazanmak istediklerini kaydeden Demirel, şöyle konuştu:”Biz elimizden geldiği kadarıyla kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışacağız. Mücadele edeceğiz, oyunumuzu oynayacağız. Bizim için belki bu haftanın en önemlisi konusu bu. Bütün Hatay’ı maça bekliyoruz. Artık yola çıkan Hatay var. Bu yolda yalnız yürümek zor oluyor. Bu yolda yürürken de tüm Hataylıları stadımıza bekliyorum. Gençlerimizin, yaşlılarımızın, arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin, ablalarımızın, teyzelerimizin, kız kardeşlerimizin, yani imkanı olan herkesin maça gelmesini istiyoruz. Onlar gelirse emin olsunlar ki biz daha rahat kazanacağız.”Volkan Demirel, Giresunspor maçı öncesi kart cezalısı Mehdi Boudjemaa dışında eksik oyuncuları bulunmadığını sözlerine ekledi.(AA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.