HATAYSPOR KARTALI AVLADI

HATAYSPOR KARTALI AVLADI

Atakaş Hatayspor, 11. haftanın kapanış maçında sahasında ağırladığı Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti.

Beşiktaş’ın ataklarını kesen Hatayspor, arka arkaya bulduğu golllerle zorlu maçtan 3 puan çıkarmayı başardı. 1. dakikada öne geçen Beşiktaş’a süperstarı Ze Luis ile cevap veren Hatayspor, 90’da Kaan Kanak ile öne geçti ve maçtan 2-1 galip ayrılmayı başardı. Hatayspor, bu karşılaşmada elde ettiği galibiyetle 10 puana yükseldi. Volkan Demirel’in öğrencileri, 2 maçın ardından 3 puanla tanıştı.

WEGHORST LİGİN EN ERKEN GOLÜNÜ HATAYSPOR’A ATTI

Karşılaşmanın 1. dakikasında Beşiktaş Weghorst ile öne geçti. Orta alanda kapılan topta önüne gelen topa gelişine bir vuruş deneyen Weghorst takımını 1-0 öne geçirdi. 2’de Beşiktaş ön alan baskısı ile topu kaptı. Weghorst’un hareketlendiği topta araya giren Kamil Ahmet topu uzaklaştırdı. 4’te Hatayspor atağında Ayoub el Kaabi, topa gelişine vurdu, kaleci topu kontrol etti. 8’de Nkodou uzaktan kaleyi yokladı Erce çıkardı. Top Dele Ali’nin önünde kaldı. Dele’nin şutunda Burak topun önüne yatarak olası golü önledi. 10. dakikada Weghorst yerde kaldı ve hakem Kadir Sağlam penaltı noktasını gösterdi. Ancak VAR kararıyla penaltı kararı iptal edildi. 21’de Hatayspor atağında Saba ortaladı, kaleci Ersin çıktı ve topun el Kaabi’ye ulaşmasına izin vermedi. 42de Rosier uzaktan kaleyi düşündü, top üstten auta çıktı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maçın ilk yarısı siyah beyazlıların 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

ZE LUİS MAÇA DENGEYİ GETİRDİ

Hatayspor 50. dakikada Ze Luis ile beraberliği yakaladı. Kamil Ahmet’in ortasında boş pozisyonda iyi yükselen Ze Luis, düzgün bir kafa vuruşuyla topu kalecinin yetişemeyeceği köşeden ağlara göndererek maça dengeyi getirdi. 53’te Beşiktaş atağında Masuaku’nun ortasında Cenk Tosun’dan önce yükselerek Erce topu kontrol etti. 56’da Cenk Tosun topu göğsünde yumşattı, volesinde top farklı şekilde auta çıktı. 71’de Ayoub el Kaabi önüne aldığı topla kaleye yöneldi. Sıfırdan yaptığı vuruşta top yan ağlarda kaldı.

KAAN KANAK SKORU BELİRLEDİ

79’da Nkoudou’nun ortasında Cenk Tosun’un kafa vuruşu auta çıktı. 81’de Gedson yüklendi, şutunda araya giren Burak topu uzaklaştırdı. 90’da Kaan Kanak Hatayspor’u öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma 2-1 Hatayspor’un üstünlüğüyle tamamlandı. Hatayspor, bu karşılaşmada elde ettiği galibiyetle 10 puana yükseldi. Hatayspor, önümüzdeki hafta Pazar günü Ankaragücü’ne konuk olacak. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.