HATAYSPOR ROTAYI BREZİLYA’YA ÇEVİRDİ

HATAYSPOR ROTAYI BREZİLYA’YA ÇEVİRDİ

Süper Lig ekibi Hatayspor, başarılı teknik direktör Ömer Erdoğan ile yollarını ayırmıştı. Yeni hocasını arayan Hatayspor’da oklar Sao Paulo B takımını çalıştıran Alex de Souza’ya yöneldi. Alex sıcak bakarsa ilk teknik direktörlük deneyimini Türkiye’de yaşayacak.

Hatayspor geçtiğimiz hafta Ömer Erdoğan ile yollarını ayırmıştı. Görevinden istifa eden Erdoğan, “Artık bir şeyleri başarmak çok zor. Bir takım yapıp başarılı oluyorsunuz ancak yüzde 70’i kiralık olunca bir sonraki sene sil baştan başlıyorsunuz. Devamlılık sağlayamamak üzücü” diyerek şikayetini dile getirmişti. Hatayspor, Ömer Erdoğan’ın ardından yeni teknik direktörünü ararken hedefini tanıdık bir isme çevirdi: Alex de Souza. Ülkesi Brezilya’da Sao Paulo B takımını çalıştıran Alex henüz profesyonel bir takımda esas teknik direktörlük yapmadı. Tecrübe kazanmaya devam eden ve her fırsatta doğru zamanı beklediğini söyleyen Alex’in, Hatayspor’un olası teklifine nasıl bir cevap vereceği, merak konusu.Sabah’ın haberine göre Hatayspor önümüzdeki günlerde 44 yaşındaki Brezilyalı efsaneye teklif yapmayı planlıyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.