HATAYSPOR SALLADI AMA YIKAMADI

HATAYSPOR SALLADI AMA YIKAMADI

Hatayspor, Trabzonspor Önünde Yakaladığı Fırsatları Kullanamadı, Kaleci Erce Ve Kilama Da 3 Net Golü Kurtardı..

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Trabzonspor ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Oynanan müsabaka 1-1’lik skorla sona erdi ve her iki takımın hanesine de 1’er puan eklendi.Atakaş Hatayspor sahaya Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Kilama, Calvo, Cemali Sertel, Görkem Sağlam, Lamine, Pedro, Funsho, Rivas ve Aboubakar’la çıktı.Trabzonspor ise maça Uğurcan Çakır, Serdar Saatçı, Mendy, Eren Elmalı, Malheiro, Okay Yokuşlu, Lundstram, Bardhi, Draguş, Visca ve Banza ilk 11’iyle başladı.

HATAYSPOR MAÇA KÖTÜ BAŞLADI SONRA DENGEYİ SAĞLADI

REKLAM ALANI

Karşılaşma Bordo-Beyazlılar kötü başlamasına rağmen ilerleyen dakikalarda dengeyi sağladı ve golü de buldu.Hatayspor, 14. dakikada Görkem Sağlam’ın golüyle öne geçti. Aboubakar’ın pasında topla buluşan Görkem Sağlam, ceza yayı önünden yaptığı vuruşla ağları havalandırdı: 1-0 24. dakikada Aboubakar’ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Bamgboye’nin vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Uğurcan’da kaldı.30. dakikada Vista’nın ortasında ceza sahası içinde iyi yükselen Banza’nın kafa vuruşunda kaleci Erce son anda uzanarak topu çeldi.40. dakikada Lundstram’ın çıkardığı topa gerilerden gelen Bardhi’nin sert vuruşunda Klima meşin yuvarlağı son anda çizgiden çıkardı.45+1. dakikada Kilama’nın kullandığı serbest vuruşta direkt kaleye giden meşin yuvarlağı kaleci Uğurcan çeldi.İlk yarı Hatayspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.Trabzonspor, 48. dakikada Banza’yla skora denge getirdi. Sağ kanattan kullanılan kornerde, ceza sahasındaki Banza kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-1

ABOUBAKAR GOLE YAKLAŞTI

63.dakikada Hatayspor’da Aboubakar, sağ kanattan gelen ortaya çok iyi yükselip kafayı vurdu, top az farkla dışarı gitti.

GOL İPTAL OLDU

81.dakikada Hatayspor’da Aboubakar’ın frikikten attığı şut kaleci Uğurcan’dan geri döndü. Dönen topu Görkem Sağlam tamamladı fakat gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.Bu sonucun ardından Hatayspor ise 3 puana, Trabzonspor ise puanını 8’e yükseltti

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.