HATAYSPOR, SİVAS’TAN GALİBİYETLE DÖNMEK İSTİYOR

HATAYSPOR, SİVAS’TAN GALİBİYETLE DÖNMEK İSTİYOR

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig 9’uncu hafta maçında, 20 Ekim Pazar günü Sivasspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Saat 13.30’da başlayacak olan zorlu mücadeleyi Mehmet Türkmen yönetecek. Ligde oynadığı 7 maçta galibiyet elde edemeyen Bordo-Beyazlılar kötü gidişe Sivas deplasmanında son vermek istiyor. 8 haftalık sürede bir haftayı bay geçen Hatayspor 4 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı. Sadece 3 puan toplayabilen Bordo-Beyazlı ekip puan cetvelinde 18’inci sırada yer alıyor.

ÇALIMBAY: GALİBİYETİ HERKESTEN ÇOK BİZ İSTİYORUZ

Milli arada iyi hazırlandıklarını ifade eden Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor maçında iyi bir performans sergilediklerini hatırlattı ve zorlu Sivas deplasmanında bu oyunu 3 puanla taçlandırmak istediklerini aktardı. Maça galibiyet parolasıyla çıkacaklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, takımın üzerindeki baskıyı atabilmesi için galibiyete ihtiyacı olduğunu söyledi.

REKLAM ALANI

Pazar günü oynanacak olan Sivasspor maçıyla birlikte çıkışa geçmeyi planladıklarını dile getiren Çalımbay, rakibi iyi analiz ettiklerini ve bunun sonucunu almayı arzu ettiklerini aktardı. Taraftarların takımdan galibiyet beklediklerinin farkında olduklarını ifade eden ve camia olarak da buna kilitlendiklerini söyleyen Çalımbay, “Biz Hatayspor olarak bu galibiyeti herkesten daha çok istiyoruz. Taraftarlarımızın yüzünü güldürmek bizim en temel amacımız. Göreve de bu duyguyla geldik. Taraftarlarımızdan bize güvenmelerini ve her zaman yanımızda olmalarını istiyoruz. Büyük bir deprem felaketi yaşamış olan şehir moral kaynağı olan Hatayspor’un hak ettiği yere getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

GEÇEN SEZON MAÇLAR BERABERE BİTTİ

İki takım arasında geçen sezon oynanan iki mücadele de berabere bitti. Sivas’taki maçta gol sesi çıkmazken, Mersin’deki maç 1-1 sona erdi.

Hatayspor’da sakat veya cezalı oyuncu bulunmazken, Sivasspor’un en etkili isimlerinden biri olan Rey Manaj’ın sakatlığı yüzünden forma giyemeyeceği belirtildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.