HATAYSPOR, SÜPER LİG’DE DÜNYA KUPASI’NDAN EN ÇOK PARA KAZANAN 3’ÜNCÜ TAKIM OLDU

HATAYSPOR, SÜPER LİG’DE DÜNYA KUPASI’NDAN EN ÇOK PARA KAZANAN 3’ÜNCÜ TAKIM OLDU

Hatayspor, sol beki Adekugbe’nin Kanada Milli Takımı’nda, eski kalecisi Munir’in de Fas Milli Takımı kadrosunda mücadele ettiği Dünya Kupası’ndan 450 bin dolarlık bir gelir elde etti Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda finalistler belli oldu. Fransa ve Arjantin 18 Aralık Pazar günü saat 18.00’da dünyanın en büyüğü unvanını almak için kozlarını paylaşacak. Dünya Kupası’na katılan futbolcuların son 2 yılda forma giydiği takımlara günlük 10 bin dolar ödeniyor. Buna göre Süper Lig takımları arasında Dünya Kupası’nda en çok gelir elde eden üçüncü takım Atakaş Hatayspor oldu. Samuel Adekugbe’yi Kanada Milli Takımı’na gönderen Hatayspor, eski kalecisi Munir Muhammedi’nin Fas kadrosunda yer almasıyla 430 bin dolarlık gelirin sahibi oldu.

EN ÇOK PARA KAZANAN KULÜP BEŞİKTAŞ

Futbolcuların son 2 yılda forma giydikleri takımların da değerlendirildiği hesaplamada, turnuvaya kadrosundan dört futbolcu gönderen Beşiktaş, kasasına 1 milyon 55 bin dolar koydu ve alanda Süper Lig’de zirvede yer aldı. Beşiktaşlı Romain Saiss (Fas), Wout Weghorst (Hollanda), Atiba Hutchinson (Kanada) ve Georges-Kevin Nkoudou (Kamerun) milli takımlarının başarısı için mücadele ederken, siyah-beyazlılar eski futbolcuları Domagoj Vida (Hırvatistan), Cyle Larin (Kanada) ve Michy Batshuayi’den de (Belçika) bonus kazandı. Süper Lig’den beş futbolcuyla Katar’a en fazla oyuncu gönderen Galatasaray ise bu isimlerin turnuvaya erken veda etmesi nedeniyle 512 bin dolar gelir elde etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.