HATAYSPORLU BERTUĞ İSPANYA’DA

HATAYSPORLU BERTUĞ İSPANYA’DA

İspanya La Liga ekiplerinden Getafe, Hatayspor’da yıldızını parlatan milli futbolcu Bertuğ Yıldırım’ı renklerine bağladı. İspanyol temsilcisi, 22 yaşındaki santrforu kadrosuna dahil etti.

İngiltere Championship ekibi Norwich City’ye transferi son anda iptal olan Bertuğ Yıldırım, İspanya’ya transfer oldu. Açıklamada, “Getafe CF, satın alma opsiyonuyla kiralık olarak gelen 21 yaşındaki Türk forvet Bertuğ Yıldırım’ın 2024/25 sezonuna dahil edilmesi için Fransız kulübü Stade Rennes FC ile anlaşmaya vardı. Uluslararası futbol tecrübesine sahip, Fransa ve Türkiye’de forma giyen yeni mavi oyuncu, Almanya’da düzenlenen son Avrupa Şampiyonası’nda Türk takımının kadrosunda yer aldı. Yeni evine hoş geldin Bertuğ!” denildi.

BERTUĞ YILDIRIM’IN KARİYERİ

REKLAM ALANI

Futbol kariyerine Sarıyer’in altyapısında başlayan Bertuğ Yıldırım, sonrasında Hatayspor ve Antalyaspor formalarını giydi. Genç futbolcu, geçtiğimiz sezonun başında Hatayspor’dan Rennes’e imza attı. Kariyeri boyunca 112 maça çıkan Bertuğ Yıldırım, 17 gol ve 6 asist kaydetti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.