HATAYSPOR’UN GENÇLERİ PLAY-OFF’TA

HATAYSPOR’UN GENÇLERİ PLAY-OFF’TA

2021-2022 sezonu Elit U17 Ligi’nde mücadele eden Atakaş Hataysporlu gençler başarılı geçen sezonda play-off’ta Galatasaray ile eşleşti.

6 grupta 39 takım arasından son 16 takım arasına kalmayı başaran Hatayspor U-17 takımı sezon boyunca oldukça başarılı mücadele etti. Play-off kuraları 19 Mayıs günü gerçekleşti. Play-off’a kalan güçlü ekiplerden Galatasaray ile eşleşen Hatayspor U-17 takımı tarafsız sahada 25 veya 26 Mayıs tarihinde oynanacak maç ile çeyrek finale kalma mücadelesi verecek.

HATAYSPOR TAKIMI RAKİPLERİNİ DİZE GETİRDİ

2021-2022 normal sezonunda başarılı maçlar çıkaran Hatayspor U-17 tüm rakiplerini dize getirmeyi başardı. Play-off’a kalma başarısı gösteren takımı kutlayan Hatayspor yönetimi, takıma Galatasaray ile oynanacak olan play-off maçında başarılar diledi.

PLAY-OFF KURALARI ÇEKİLDİ

U-17 liginde normal sezonun tamamlanmasının ardından play-off eşleşme kura çekimi, kulüp temsilcilerinin online katılımı ile gerçekleştirildi. Yapılan kura çekimi ile son 16 turu eşleşmeleri ile birlikte final ve üçüncülük müsabakalarına kadar eşleşmeler otomatik olarak belirlendi. Elit U16 ve Elit U17 Ligleri play- off müsabakaları tek maç eleme usulüne göre ekte yer alan eşleşmeler çerçevesinde yapılacak. Play-off müsabakalarında beraberlik durumunda, müsabaka sonunda on beşer dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Uzatma devrelerinde de eşitliğin bozulmaması durumunda kazanan takım penaltı vuruşları sonucunda belirlenecek. Yarı final ve final müsabakalarının normal süresinin beraberlikle sonuçlanması durumunda uzatma devreleri oynanmaksızın direkt olarak penaltı atışlarına geçilecek. Hatayspor, Galatasaray’ı geçmesi halinde önemli bir başarıya daha imza atacak.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.