HATSU VATANDAŞI KAZIKLIYOR

HATSU VATANDAŞI KAZIKLIYOR

Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi(HATSU) vatandaşların evlerindeki su sayacını değiştirerek ücret talep ederek vatandaşı kazıklıyor. Yeni yılın ardından zam yağmruna tutulan vatandaşa bir zam da başarısız yönetiminin faturasını halka yüklemeye kalkan HATSU’dan geldi. HATSU yönetimi, su sayaçlarını değiştirme bahanesi ile vatandaşların mevcut su sayaçlarını sökerek yenilerini takıyor ve bu işlemden de fahiş bir ücret topluyor. Cumhur İttifakı meclis üyelerinin yoğun girişimleriyle vatandaşın kullandığı suya zam yapması engelenen Lütfü Savaş yönetimindeki HATSU’nun, borcunun bir kısmını bu şekilde kapatmayı amaçladığı iddia edildi. Başarısız yönetimiyle bütçesinde milyonlarca TL açık olduğu dilden dile dolaşan HATSU’nun açığı halka yansıtmasına vatandaşlardan tepki gecikmedi.

“HATSU YÖNETİMİ AKLINI BAŞINA ALSIN”

Hataylı su aboneleri Hatsu’nun su sayacı değiştirme adı altında yeni saatler takarak ücret talep etmelerine isyan ettiler. Zaten yaşanan ekonomik kriz nedeniyle elektrik doğalgaz su gibi faturalarını ödeyemeyen vatandaşlar Bir de bunun üzerine su sayaçları değiştirilerek paralarının vatandaştan alınmasına isyan ettiler. Evlerine ekmek götüremediklerini anlatan vatandaslar üstlerine ağır bir yük yüklendiğini belirterek HATSU’nun bu konuda bir an önce geri adım atmasını beklediklerini söylediler. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.