HATSU’NUN KAZISI ÜZÜM BAĞINI KURUTTU

HATSU’NUN KAZISI ÜZÜM BAĞINI KURUTTU

Hatay’ın Altınözü ilçesine bağlı Hanyolu Mahallesinde üzüm yetiştiren Beşir Dağ, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve bazı kurum müdürlerine isyan etti. Hatay’ın Altınözü ilçesine bağlı Hanyolu Mahallesinde Hatsu’nun yaklaşık 5 yıl önce yaptığı kazıdan dolayı meydana gelen tozların üzüm bağına zarar verdiğini ve üzüm bağlarının kurumasına neden olduğunu belirten Beşir Dağ, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş görevini icra edemiyorsa istifa etsin dedi.

HAFTA KAÇ GÜN BENDE MERAK EDİYORUM

2015 yılından beri yolun yapılmadığını iddia eden Beşir Dağ, 2021 Mayıs ayından beri sözde her hafta yolumuzun yapılacağını söylediler ama ne gelen var ne giden, hafta kaç gün bende merak ediyorum dedi.

3-5 AY RANDEVU VERMEYİZ

Konuyla ilgili yazılı ve sözlü şikayeti olmasına rağmen Hatay Büyükşehir Belediyesine defalarca gittiğini belirten Dağ,  durumun ciddiyetini Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a anlatmak istedim fakat bana 3-5 ay randevu veremeyeceklerini belirttiler dedi.

HBB BİNASINA SİYAH ÇELENK BIRAKTIM

Hatay Büyükşehir Belediyesine tepkimi göstermek için siyah çelenk bıraktım diyen üzüm bağı sahibi Beşir Dağ,  konunun basına yansımaması için Hatay Büyükşehir Belediyesine bıraktığım siyah çelengi güvenlik görevlileri sakladılar dedi.

HBB BAŞKANI İSTİFA ETSİN

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın iş yapmadığını sadece bahane ürettiğinin altını çizen Dağ, HBB Başkanı iş yapmıyor sadece yandaşlarının işi ile ilgileniyor. Hatay Büyükşehir Belediyesini yönetemeyen HBB Başkanı istifa etmelidir dedi.

100 BİN TL MADDİ ZARARIM VAR

Geçimini üzüm bağından yaptığını belirten Beşir Dağ, her yıl en az 100 bin Tl maddi zararım var, benim zararımı kim karşılayacak. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş vicdanen rahatsız olmuyor mu dedi. Habe:Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.