HAVUZ, GENÇLERE HİZMET VERECEK

HAVUZ, GENÇLERE HİZMET VERECEK

Antakya’yı imar faaliyetine geçiren ve her başladığı projeyi başarıyla tamamlayan Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın geçtiğimiz aylarda duyurduğu Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun inşa çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Antakya’ya kazandırılacak olan spor tesisinden tüm vatandaşlar faydalanabilecek. Yüzme sporuna olan ilginin arttırılmasını hedefleyen Başkan Yılmaz’ın direktifleriyle başlatılan çalışmalar sona erdiğinde Antakya’ya muhteşem bir eser daha kazandırmış olacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Antakya Belediyesi arasında yapılan protokol çerçevesinde Saraykent Mahallesi’ne yarı olimpik kapalı yüzme havuzu çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürülüyor. Tesis tamamlandığında vatandaşlar su sporlarıyla buluşacak.

YILMAZ: ŞEHRİMİZE YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya Belediyesi ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı iş birliğiyle, Saraykent Mahallesinde yarı olimpik kapalı yüzme havuzu yapılacağını belirtti. Antakya Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Yılmaz şu görüşlere yer verdi: “Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Antakya Belediyesi arasında yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde Saraykent Mahallesine yarı olimpik kapalı yüzme havuzu çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Antakya’nın gelişmesi, güzelleşmesi, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak, kültür, sanat ve sporla ilgilenmelerini sağlamak amacıyla şehre yapacağımız yatırımlar bundan sonraki süreçte de artarak devam edecek.”

Şu ana kadar yapılan çalışmalarda gelinen nokta, Çelik konsorsiyumu tamamlandı, kaba inşaat olarak yüzde doksana gelinmiş durumda ve ince işlere başlandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.