HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI SERGİSİ

HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI SERGİSİ

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Antakya Nedime Keser Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen serginin açılışı 01.06.2022 tarihinde Hatay Vali Yardımcısı  Aydın Tetikoğlu ve Erhan Günay, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ercan Kocakaya, İl ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mahmut Altınsoy, Bekir Kocaoğlan, Mehmet Salih Özgün ve Ahmet Şanal’ın katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlamış olup; halk oyunları gösterisiyle devam etmiştir. Merkez Müdürü Sabri Tazeaslan’ın konuşmasının ardından serginin açılışı, protokol üyeleri tarafından birlikte gerçekleştirilmiştir. Sergi gezilirken Usta Öğreticiler ürünlerinin yanında durarak konuklara ürünler hakkında bilgi verdiler.

Serginin açılış töreni Protokol üyeleri ile birlikte çeşitli kurum ve kuruluşlardan temsilciler ve vatandaşlar da katılarak yoğun ilgi gösterdiler. Eğitim- Öğretim yılı boyunca kursiyerlerin üretmiş oldukları ürünler tüm konuklar tarafından büyük ilgi topladı.

Açılış töreninin ardından Yiyecek ve İçecek Hizmetleri alanı Usta Öğreticilerin ve kursiyerleri tarafından hazırlanmış olan kokteyl verildi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.