Meşale Gazetesi

“HAYIRSEVER İŞADAMINDAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM”

“HAYIRSEVER İŞADAMINDAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM”

Defne’de faaliyetlerini sürdüren ANKA Gayrimenkul firması işletme sahibi hayırsever işadamı Tayfun Polat, mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini gözetmeye devam ediyor. Hayırsever kimliğiyle çevresinde sevilen isimlerden olan Polat, ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmek üzere çok sayıda gıda kolisi hazırlattı. Hazırlanan gıda kolileri hassasiyetle belirlenen ailelere teslim edildi.

POLAT: ALLAH HAYIRLARIMIZI KABUL ETSİN

Pandemi kısıtlaması nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlara yönelik yardımlarla ailelere bir nebze de olsa yardım eden hayırsever işadamı Tayfun Polat, yaptığı açıklamada, “Pandemi döneminde vatandaşlarımız evlerinden çıkamıyor. İlçemizde ihtiyaç sahibi olan, özellikle de günlük işlerden para kazanan, pandemi kısıtlaması nedeniyle de işinden olan birçok mağdur vatandaşımız var. Hazırladığımız gıda kolilerimizi ve ekmeklerimizi bu ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim ederek bir nebze de olsa rahatlatmayı amaçladık.

Muhtarlarımız da bize ailelerin tespitinde yardımcı oldu. Allah hayırlarımızı kabul etsin. Bu vesileyle de tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.