HAZİRAN’DA HAYAT NORMALE DÖNEBİLİR

HAZİRAN’DA HAYAT NORMALE DÖNEBİLİR

AK Parti Hatay İl Başkanlığı’nın haftalık olağan toplantısı videokonferans yöntemiyle, milletvekillerinin katılımnıyla gerçekleşti.
AK Parti Hatay Milletvekilleri; Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Hacı Bayram Türkoğlu’nun katılım gösterdiği toplantıda koronavirüs salgını ve önemli gündem maddeleri ele alındı. Normalleşme dönemine girildiğini belirten AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, önümüzdeki bir aylık sürecin çok önemli olduğunun altını çizdi. Başkan Yeloğlu, “Alınan tedbirlere ve uygulanan yasaklara uymaya devam ettiğimiz takdirde inşallah Haziran ayında normal yaşantımıza dönebiliriz. Bu süreçte rehavete kapılmamalı, sosyal mesafeyi korumaya dikkat etmeliyiz. Salgın nedeniyle ertelenen ilçe kongrelerimizi 19 Haziran gibi başlatıp, 5 Temmuz gibi bitirmeyi planlıyoruz” dedi.
SALGINA TÜRKİYE’DE YAKALANMAK BÜYÜK ŞANS
AK Parti Hatay Milletveili Abdulkadir Özel de koronavirüs sürecini değerlendirdi. Virüs salgınına Türkiye Cumhuriyeti’nde ve Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yakalanmanın büyük şans olduğunu belirten Özel, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık alanında yaptığı önemli yatırımlar sayesinde salgınla mücadele noktasında şu an dünyadaki en iyi ülkeyiz” ifadelerini kullandı.
VİRÜSTEN EN AZ ETKİLENEN İLLERDEN BİRİ HATAY
Toplantıda konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu da tablonun her geçen gün daha iyiye gittiğini belirtti. Türkoğlu, “ Bizler bu süreçte Ankara’da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yurt dışından gelmek isteyen vatandaşlarımıza ulaşıp, Dışişleri Bakanlığımız aracılığıyla onları ülkemize getiriyoruz. Bu süreçte insanlarımız alınan tedbirlere yüksek oranda uyuyorlar. Hatay olarak virüsten en az etkilenen illerden biriyiz” dedi. AK Parti Hatay Millevekili Hüseyin Şanverdi de koronavirüsle mücadeleye ve çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirtti. Şanverdi, “Salgının başlangıcından bu yana 65 bine yakın vatandaşımız yurt dışından ülkemize getirildi. Yine Suudi Arabistan’da 2 aydan bu yana mahsur kalan 64 tır şoförümüz için gerekli çalışmaları yaptık ve onların ülkemize getirdik” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.