HBB BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI’NDA KİRLİ PAZARLIK MI VAR?

Hatay Büyükşehir Belediye bünyesinde bulunan Mali Hizmetler Daire Başkanlığında, gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı.

HBB BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI’NDA KİRLİ PAZARLIK MI VAR?

Hatay Büyükşehir Belediye bünyesinde bulunan Mali Hizmetler Daire Başkanlığında, gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı.

SORUYORUZ: İddiaya göre Mali Hizmetlerde iş yaptırmak için “Komisyon” adı altında komisyon alındığı iddiası ile söylemler konuşulurken Mali Hizmetler Daire Başkanlığı bu konu ile ilgili neden suskun kalıyor?

NEDEN SUSUYORSUNUZ?

SORUYORUZ:  İddialara cevap vermeyen ilgili kurum suskunluğunu sürdürürken henüz iddialara neden cevap vermediler?

İHALE İÇİN KOMİSYON MU ALINIYOR?

SORUYORUZ: Mali Hizmetler Daire Başkanı’nın bizzat “Komisyon” istediği iddiaları gündeme düşerken ihaleye girerken, ihale sonrasında, ödeme süreçlerinde her birinden ayrı ayrı komisyonlar alındı mı?

KAYIRMACILIK MI VAR?

SORUYORUZ: Vatandaşlarında büyük tepkisine neden olan olay “Kayırmacılık” adı altında ihaleye fesat karıştırma gibi birçok bilinmezi de kuşku da mı bırakıyor?

SORUYORUZ:  “Eğer böyle kirli pazarlık varsa bunu  HBB neden ortaya çıkarmadı ve gerekini  yapmadı?

LÜTFÜ SAVAŞ’A SORUYORUZ

HBB Başkanı Lütfü Savaş, bunu biliyorsa HBB Mali Hizmetler Daire Başkanını  hemen görevinden neden almadı?

İnsanların işlerini yaparken bile alanen komisyon almak büyük bir suçtur” ifadelerini kullanırken iddiaların doğruluğu tartışma konusu oldu. İhale sürecine karışan firmaların maddi kazanç kaybı yaşamamak için olaya suskun kalan ve iddiaya göre kendilerinden istenen bedeli ödedikleri iddiası söylenirken herkesin aklında şuan “MALİ HİZMETLERDE KİRLİ PAZARLIK MI VAR?” sorusu yer edinmiş durumda.      HABER: KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.