HBB SEBZE HALİNİ ACİLEN YAPMALI, YAPAMIYORSA BUNU KAMUOYUNA AÇIKLAMALI

HBB SEBZE HALİNİ ACİLEN YAPMALI, YAPAMIYORSA BUNU KAMUOYUNA AÇIKLAMALI

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Hatay’daki Sebze Hali’nin içler acısı durumunu TBMM’ye taşıdık. Kaşıkçı: “Çatısı parçalanmış, bölme duvarları yıkılmış, bu sebze hali ilimize yakışmamaktadır. Acilen Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Hatay’a yakışan bir sebze hali yapmalı; yapamıyorsa bunu kamuoyuna açıklamalı.”dedi.

TÜRKİYE’DE ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı TBMM’de yaptığı konuşmada: “Bugün Yüce mecliste Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin yapmadığı köy yollarını dile getirmeyeceğim. Bugün başka bir hizmet eksikliğinden bahsedeceğim. Hatay yaş meyve ve sebze üretiminde Türkiye’de önemli bir yere sahip. Yaş sebze ve meyve üretiminde böylesine önemli bir yeri olan şehrimizde sebze halinin durumu içler acısı.

ÜRETİCİLERİMİZİN CANINI ACITMAKTADIR

Çatısı parçalanmış, bölme duvarları yıkılmış, bu sebze hali ilimize yakışmamaktadır. Acilen Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Hatay’a yakışan bir sebze halini top boğazı mevkiine yapmasını beklemekteyiz. Şayet Yapmayacak ise bunu çıkıp kamuoyu ile paylaşması gerekmektedir. Zira bu mesele artık Hataylı yaş sebze ve meyve üreticilerimizin canını acıtmaktadır.” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.