HBB VE KARAYOLLARI’NDAN HONDA KAVŞAĞI’NDA ORTAK ÇALIŞMA

HBB VE KARAYOLLARI’NDAN HONDA KAVŞAĞI’NDA ORTAK ÇALIŞMA

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin ardından trafiğin sürücüler açısından çileye dönüştüğü Honda Kavşağı’nda trafiği rahatlatmak için çalışmalara başladı. Asrın felaketinde en büyük yıkımı yaşayan Hatay’da esnafın ve yerleşimin aynı noktalarda yoğunlaşması nedeniyle ilçe yollarının kesişme noktası olan Habib-i Neccar (Honda) Kavşağı’nda yaşanan trafik sorununu rahatlatmak adına Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ile Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü ortak çalışma başlattı. Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları 5. Bölge Müdürlüğünün koordineli olarak yürüttüğü çalışmalar kapsamında projelendirilen yan yol imalatlarının tamamlanmasıyla bölgede trafik akışının daha rahat ve güvenli olması planlanıyor.

Ekipler, kavşakta trafik yoğunluğunun azaltılmasına yönelik yapılan çalışmalarda ayrıca bölgede faaliyet gösteren prefabrik işletmelerin mağduriyet yaşamaması ve işlerinin aksamaması için işletmelere taşınma konusunda da destek sağlandığını ifade etti. .Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.