Meşale Gazetesi

HBB YÖNETİMİ HATAYLILARI CEZALANDIRIYOR

HBB YÖNETİMİ HATAYLILARI CEZALANDIRIYOR

AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Yayman, sorumsuz Hatay Büyükşehir Belediyesi yönetimini eleştiri yağmuruna tuttu.

Hatay genelinde olduğu gibi Samandağ’da da yolların berbat olduğunu videolu olarak gösteren Yayman, EXPO’ya 1 Milyar TL harcayan HBB’nin 372 metrelik hastane yolunu yapmayarak Hatay halkını cezalandırdığını belirtti. Hatay’da tüm ilçelerde HBB sorumluluğunda olan yolların berbat olduğunu belirten Yayman, “Samandağlılar buraya hastalarını helikopterle mi, yoksa uçakla mı getirecek” dedi. HBB’nin sorumluluğunda olmasına rağmen, hastanenin açılmasına günler kala yolun hala yapılmadığını belirten Yayman’a vatandaşlar da beğeni ve yorumlarla destek oldular.

ASIL HİZMETİ ENGELLEYEN HBB’NİN KENDİSİ

Hükumetin, Samandağ’a muazzam bir hastane kazandırdığını belirten Yayman, HBB yönetiminin, her platformda hizmeti engelliyorlar şekliden söylediği yalanı da ortaya çıkarmış oldu. Vekil Yayman, yayınladığı video ile asıl yatırımı engelleyenin HBB olduğunu ortaya koydu.

TAKDİR HATAY HALKININDIR

Vekil Yayman açıklamasında; “Arkamda Samandağ Devlet Hastanesi var. 140 etaplık bu hastane Hatay’ın en güzel hastanelerinden bir tanesi. Bu yolun yapımında katkılarından dolayı başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sağlık Bakanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Muhteşem bir hastane yapıldı. Ancak yolu yok. Bu yol Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmalıydı. Ancak görüldüğü üzere 372 metrelik bir yoldan bahsediyoruz. EXPO’ya 1 Milyar TL harcayan HBB yönetimi bu yolu yapmayarak Samandağ halkını cezalandırıyor, Hatay halkını cezalandırıyor. Böyle gösterişli şovlarla EXPO’dan bahsedenler hastane yolunu dahi yapmamaktadırlar. Peki Samandağ halkı hastalarını buraya helikopterle mi, yoksa uçakla mı, ya da amuda kalkarak mı getirecek. Böyle bir yönetim anlayışı olamaz. Ben bu durumu Hatay halkının takdirine bırakıyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber: M. Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.