HBB’DEN UYGUN FİYAT KUAFÖR

HBB’DEN UYGUN FİYAT KUAFÖR

Hatay Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Kuaförler Derneği iş birliğiyle açılan berber ve kuaför salonu vatandaşlara yönelik uygun fiyatlarla hizmetlerine devam ediyor.

HBB’nin Antakya Kisecik Yerleşkesi İller Bahçesi Alanı’nda hizmet veren işletme, hem kadınlara hem de erkeklere yönelik kapsamlı kişisel bakım hizmetleri sunuyor. Kuaförlük hizmetleri; saç kesim ve bakımıyla sınırlı kalmayıp sakal düzenleme, saç boyama gibi çeşitli işlemleri de içeriyor. Alanında uzman personeller tarafından 09.00 – 17.00 saatleri arasında hizmet veren kuaför salonundan hizmet almak isteyen vatandaşlar, 0537 953 15 05 numaralı hat üzerinden randevu oluşturulabilir. Her yaş grubuna hitap eden modern ve hijyenik bir ortamda sunulan hizmetler, vatandaşların kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlarken işletme, çağdaş tasarımı ve konforlu atmosferiyle, tüm ziyaretçilerine daha güzel ve bakımlı görünme fırsatı tanıyor. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.