Meşale Gazetesi

HBB’NİN BECERİKSİZLİĞİ YÜZÜNDEN VATANDAŞLAR ÇAMURA MAHKUM DURUMDA

Altınözü’nün Hacıpaşa ve Alakent Mahallesinde yaşayan vatandaşlar 2020’ye gireceğimiz şu günlerde HBB’nin beceriksizliği yüzünden çamura mahkûm durumda.

HBB’NİN BECERİKSİZLİĞİ YÜZÜNDEN  VATANDAŞLAR ÇAMURA MAHKUM DURUMDA

Altınözü’nün Hacıpaşa ve Alakent Mahallesinde yaşayan vatandaşlar 2020’ye gireceğimiz şu günlerde HBB’nin beceriksizliği yüzünden çamura mahkûm durumda.

Lüftü Savaş’a kadar ulaşan mağduriyetlere rağmen yıllardır ihaleye verildi verilecek gibi geçiştirmelerle oyalanan mahalleli kış aylarının gelmesiyle iyice tepkisini göstermeye başladı.Yıllardır altyapı yapıyoruz diyerek vatandaşı kandıran, fakat faaliyet olarak hiçbir şey yapmayan Lütfü Savaş’ın vatandaşların tepkisine cevapsız kaldığı aktarılırken, ortaya çıkan çamurlu görüntüler insanları iyice isyan ettirdi.

“7-8 YILDIR AYNI SORUNU YAŞIYORUZ”

Hacıpaşa Mahalle sakinlerinden Yusuf Bayrakçı “Bu cadde de 7-8 yıldır aynı sorunu yaşıyoruz. İnönü Hürriyet caddesinde yazın toz duman, kışın ise çizmelerle geziyoruz. Sorunumuzu kimse görmüyor.

HBB’yi arıyoruz yıllardır ihale verdik, vereceğiz diyerek bizleri mağdur ediyorlar. 3 aydır kazıldığı gibi kaldı. Neyi bekliyorlar bilemiyoruz. Çocuklarımız bu çamurun içinde okula gitmeye çalışıyor. Araçlarımız düşüyor, traktörlerimiz zarar görüyor. Biz bu manzarayı hak etmiyoruz. Kim yapıyorsa yapsın ama biz bu yolun yapılmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı. HABER: KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.