HBB’NİN BOŞ LAFLARI KADAR SİVRİSİNEK VAR

HBB’NİN BOŞ LAFLARI KADAR SİVRİSİNEK VAR

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Hatay’da sivrisinek ile ilgili isyan eden vatandaşların paylaşımlarına cevap verdi. Özel: “Hatay’da sivrisineklerin mesaisi kesintisiz devam ediyor.

Her mekan ve zamanda faaliyetteler. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin boş lafları kadar sivrisinek var (çok), icraatları kadar da ilaçlama var (yok).

SİVRİSİNEKLE MÜCADELE HBB’NİN GÖREVİ

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel bir vatandaşın; “Ve bende İskenderun dayım sivri sinekten kapıyı da açamıyoruz ve belediye AK Parti Neden bir şey yapamıyor şimdi yazın her şey ortada” isyanına cevap verdi. Özel: “Bilinçli seçmen.Bilim ve aydınlanma yolunda yılmaz bir nefer! Çelikten gözleri ufka bakıyor. Ama isyankar. Çünkü sivrisinekle mücadelenin Büyükşehir Belediyesi’nin görevi olduğunu ve bu mücadele için Büyükşehir belediyesine milyonlarca lira bütçe verildiğini bilmiyor !!!

GÖREVİMİZ OLMAMASINA RAĞMEN YAPIYORUZ

Bu arada görev ve sorumluluk alanında olmamasına rağmen, hemşerilerimizi beceriksiz Büyükşehir Belediyesi yönetiminin insafına bırakmayıp ilaçlama yapan İskenderun Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum.

BOŞ LAFLARI KADAR SİVRİSİNEK VAR (ÇOK), İCRAATLARI KADAR DA İLAÇLAMA VAR (YOK).

Hatay’da sivrisineklerin mesaisi kesintisiz devam ediyor. Her mekan ve zamanda faaliyetteler. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin boş lafları kadar sivrisinek var (çok), icraatları kadar da ilaçlama var (yok).”dedi.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.