HBB’NİN İTHAL BASIN MÜDÜRÜNÜN AMACI NE? BASINI PARAYLA YOLA GETİREMEYECEKSİNİZ!!!

HBB’NİN İTHAL BASIN MÜDÜRÜNÜN AMACI NE? BASINI PARAYLA YOLA GETİREMEYECEKSİNİZ!!!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün ithal basın daire başkanının ilkeli duruşuyla bilinen Hatay basınını parayla yola getirmeye çalıştığı söyleniyor.

Özellikle gazetemiz Hatay Meş’ale Gazetesi başta olmak üzere mesleğini paraya değiştirmeyen, meslek etiğini koruyan birkaç ilkeli gazetenin dik duruşunu parayla kırmak isteyen HBB’nin ithal müdürünün yandaş tavrı ve daha öncesinde de 31 Mart yerel seçimlerinde dağıtılan paraların basın mensupları içerisinde ihtilaflara da neden olduğu biliniyor.

“HATAY MEŞ’ALE GAZETESİ’NİN AİDATA İHTİYACI YOKTUR, OLMAYACAKTIR!”

REKLAM ALANI

Yakın zamanda çıkartılan bir madde ile HBB bütçesinden gazetelere verilen yıllık aidat ücretinin kesilmesine karar verildi. Biz Hatay halkını doğru bilgilendirmekten başka hiçbir çıkar gözetmeksizin sürdürdüğümüz gazetecilik hayatımız boyunca belediyelerden yıllık, aylık aidat beklemedik, bundan sonra da ihtiyacımız olmayacaktır. Devletimizin büyüklüğü, milletimizin yüce gönüllülüğü ile bizim halkımızın desteğinden başka hiçbir maddiyata ihtiyacımız yoktur.

AİDATINIZ SİZİN OLSUN

Hatay Meş’ale Gazetesi olarak 31 Mart yerel seçimleri arifesinde dağıtılan parayı kabul etmediğimiz gibi, ithal basın müdürünün kararıyla alınan aidat iptali kararını da tanımadığımızı bir kez daha kamuoyuna deklare ederiz. Buralardan elde ettiği gelir ile gazetesini çıkaran, ailesinin geçimini sağlayan gerçek basın emekçilerinin mağdur olmasına neden olan karara imza atanları Hatay halkı affetmeyecektir. Eleştirel basının susturulamayacağını bir kez daha yüksek sesle haykırıyor, Hatay Meş’ale Gazetesi’ni aidat iptaliyle susturamayacağınızı bir kez daha kararlılıkla kamuoyuna deklare ediyoruz.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.