HEDEF; TÜRK MİLLETİDİR, TÜRK DEVLETİ’DİR

HEDEF; TÜRK MİLLETİDİR, TÜRK DEVLETİ’DİR

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Milliyetçi Ülkücü Hareket’e karşı sistematik bir saldırı olduğunu söyledi. Döner: “Buradaki hedef, Türk Devleti’nin en organize teşkilatına operasyon çekilmek istenilerek Türk milletidir, Türk Devleti’dir.” dedi.

SİSTEMATİK BİR SALDIRI TERTİP EDİLMİŞTİR

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Milliyetçi Ülkücü Hareket, dönem dönem kahpe saldırılarla ve algı operasyonlarıyla engellenmeye çalışılmış; bu saldırılar, hiçbir zaman sonuç alamayarak güçlenerek yoluna devam etmiştir. Bugün de görüyoruz ki Türkiye ve Türk düşmanları tarafından Milliyetçi Ülkücü Hareket’e karşı sistematik bir saldırı tertip edilmiştir.

REKLAM ALANI

AŞILMAZ BİR SUR…

Küresel gelişmeleri ve bölgemizdeki hareketliliği de göz önünde bulunduracak olursak, Milliyetçi Ülkücü Hareket’i meşgul etmeye ve direncini kırmaya çalışmayı hedefledikleri gözle görülür bir şekilde ortaya çıkmıştır; fakat tertip ettikleri bu senaryo, istedikleri sonucu vermeyecektir. Milliyetçi Ülkücü Hareket, Türk ve Türkiye düşmanlarına karşı aşılmaz bir sur olma özelliğini sürdürmektedir. Buradaki hedef, Türk Devleti’nin en organize teşkilatına operasyon çekilmek istenilerek Türk milletidir, Türk Devleti’dir.

NELERİ GÖZE ALABİLECEĞİMİZ BİLİNMEKTEDİR.

Buradan bir kez daha ilan etmek istiyorum ki Hatay Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendi’nin izinde ve emrindedir. Söz konusu vatanımız, milletimiz, devletimiz, ülkülerimiz, davamız, ocağımız, partimiz olduğunda neleri göze alabileceğimiz bilinmektedir.” Dedi. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.