HEM ÇİFTÇİLERİMİZ HEM DE ÜNİVERSİTE KAZANÇLI ÇIKACAKTIR

HEM ÇİFTÇİLERİMİZ HEM DE ÜNİVERSİTE KAZANÇLI ÇIKACAKTIR

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, TBBM’de gündem dışı söz alarak Mustafa Kemal Üniversitesine bağlı Ziraat Fakültesi’nin Kumlu’ya taşınmasını talep etti. Kaşıkçı: “Üniversitemize bağlı Ziraat Fakültesinin Amik Ovasına taşınması çok yerinde bir karar olacaktır. Amik Ovasında tarım ile uğraşan çiftçilerimiz ile Ziraat Fakültesinden iç içe olmasından hem çiftçilerimiz hem de üniversite kazançlı çıkacaktır..”dedi.

TAM OLARAK FAYDALANAMIYORUZ

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Bir diğer önemli husus Mustafa Kemal Üniversitesine bağlı Ziraat Fakültesi’nin Amik Ovası’ının merkezinde bulunan Kumru ilçemize taşınması meselesidir. Ziraat fakültesinin mevcut altyapı ve akademik kadrosundan Hataylı çiftçiler olarak tam olarak faydalanamıyoruz. Şayet Ziraat Fakültesi Kumru ilçemize taşınırsa bölge ziraatına da önemli katkı sunacağı kanaatindeyiz.”dedi.Haber Merkezi

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.