HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR BELEN İÇİN

HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR BELEN İÇİN

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, daha güzel bir Belen için tüm imkanların seferber edildiğini belirterek ilçede asfalt çalışmasının sürdüğünü kaydetti. Ankara’da yaptığı görüşmeler sonucunda ilçeye kazandırılan asfaltın yollara uygulanmaya başlandığını kaydeden Gül, çalışmalarda emeği geçen tüm personellere teşekkür etti. Bu hizmetin ilçeye kazandırılmasında büyük destekleri olduğunu belirttiği AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’e şükranlarını sunan Başkan Gül, amaçlarının Belen halkına daha kaliteli hizmet vermek olduğunu kaydetti.

“ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK

Başkan Gül yaptığı açıklamada; “Belenimiz için Ankara’da tüm imkanları seferber eden kıymetli Milletvekilimiz Abdulkadir Özel’le birlikte, asfalt çalışması yapan personellerimizi ziyaret ettik. Personellerimize kolaylıklar diliyor, daha güzel bir Belen için, Belen’imizin yarınları için çalışmaya devam edeceğimizin altını bir kez daha çiziyorum” şeklinde konuştu. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.