HER ŞEY DAHA GÜZEL KUMLU İÇİN

HER ŞEY DAHA GÜZEL KUMLU İÇİN

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli’nin talimatları doğrultusunda Temizlik İşleri ekipleri ilçe girişinde bulunan orta refuj temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor.Çalışmalar kapsamında ilçe girişinde bulunan refüjlerde temizlik ve düzenleme çalışmaları yapılmaya başlandı. Refüjlerdeki çiçeklerin ve ağaçların bakımını yapan ekipler, yol ve kaldırım kenarındaki ot ve çöpleri de temizledi. Kumlu’yu daha yaşanılır ve estetik bir görünüme kavuşturmak için çalışan ekipler ilçe girişindeki temizlik, düzenleme ve bakım işlemlerini tamamlandı.

BAŞKAN DELİ: ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçe Birimi ekipleri kış mevsimine girdiğimiz şu günlerde ilçenin cadde ve sokaklarında genel çalışmaların devam edeceğini, Kumlu’da yaşayan vatandaşların en güzel hizmeti hak ettiğini belirtti. Çalışmaların Kumlu’ya hayırlı olmasını dileyen Başkan Deli, vatandaş odaklı çalışmaların süreceğini ifadelerine ekledi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.