HER TAŞIN ALTINDAN ÇIKIYOR

HER TAŞIN ALTINDAN ÇIKIYOR

Kumlu geçmiş dönem Belediye Başkanı İbrahim Pac’ın, hemen her gün farklı bir fotoğrafta görünmesi siyasi kulislerde son dönemin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. İsminin birbirine taban tabana zıt isimlerle birlikte anılmasının yanı sıra Belediye Başkanı iken dahi bu kadar çok sık fotoğraf vermeyen Pac’ın, il yöneticisi sıfatıyla halk deyimiyle hangi taşı kaldırsan altından çıkması durumu neden çok konuşulduğunu da kanıtlıyor. Kumlu’da vasat bir başkanlık dönemi geçirildiği bilinen Pac’a neden bu kadar kıymet verildiği soru işareti iken, Pac’ın, zaman zaman birçok ilçede , zaman zaman Ankara’da bakan yardımcılarıyla, zaman zaman da il yöneticisi sıfatıyla temaslarda olması dikkatlerden kaçmıyor.

BABADAN OĞULA KIYAK GİBİ İŞ SÖYLENTİSİ

İbrahim Pac’ın başkanlık döneminde de Kumlu’dan çok çıkmazken sık ziyaretler gerçekleştirmesi, başkanlığı sonrasında da birçok ilçe yöneticileri ile temasını hiç koparmamasının ardında çok vahim bir söylenti kulaktan kulağa yayılıyor. İbrahim Pac’ın oğlunun bir kamu kurumda faaliyet göstermeden  maaş aldığı kamuoyu tarafından sıkça konuşulurken, Pac’ın ilçe ziyaretlerine  sık gidip gelmesi kulaktan kulağa yayılırken, bu söylentilere Pac’ın sessiz kalması da söylentilerin haksız olmadığını da mı kanıtlıyor? Pac’ın il yöneticisi olsa dahi Ankara’da bakanlık derecesinde yaptığı temasların yanı sıra, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile dirsek temasında olduğu dillendirilen başka bir konu olarak dikkat çekiyor. Kapalı kapılar ardından Hatay Büyükşehir Belediyesi ‘’Meclis Toplantısı’’ öncesinde kim ya da kimlerle ne tür pazarlıklar yaptığı sorusu konuşulurken, Pac’ın arkasında hangi gücün olduğu merak ediliyor.

İL YÖNETİCİSİ MİSİN, İL BAŞKANI MI?

İbrahim Pac’ın il yöneticisi değil de il başkanı gibi hareketlerde bulunması, sürekli fotoğraf karelerine girme telaşı, hemen her gün birçok siyasi ve kurum müdürleriyle ileriki günlerin hesabını yaptığı söylenilen Pac’ın kendini de İl Başkanı mı olarak görüyor sorusunu akıllara getirdi. Önümüzdeki günlerin neler getireceği bilinmezken, Pac ile ilgili söylentilerin artması ve tüm söylentilere hiç cevap verilmemesi söylentilerin giderek yayılmasına sebep oluyor. Kamuoyu ise tarafların İbrahim Pac ile ilgili görev tanımı ve ziyaretleriyle ilgili açıklama yapmalarını bekliyor.

Haber: M. Mustafa ÇAYLI







ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.