Her zaman halkımızın yanındayız

Her zaman halkımızın yanındayız

Her zaman halkımızın yanındayız

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, çalışmalarını dün Altınözü’nde sürdürdü. Çelik, bir dizi ziyaret yapmak için geldiği ilçedeki ilk programını sabah saatlerinde Zeytin Cafe&Restaurant’ta gerçekleştirdi.
Burada ilçeye bağlı mahalle muhtarları ve eşleriyle bir araya gelen milletvekili Çelik, kahvaltı yaptı ve bir süre tek tek sohbet etti.
Programda Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti Altınözü İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Gülerce, AK Parti Kadın Kolları Altınözü İlçe Başkanı Hülya Aydın, AK Parti Altınözü Gençlik Kolları Başkanı Hakan Dönmez ile çok sayıda partili katıldı.
BU DAVAYA HEP BERABER GÖNÜL VERMİŞ BİR TOPLULUĞUZ
AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, programın açılış konuşmasını yaptı. Çelik yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “ Bu davaya hep beraber gönül vermiş bir topluluğuz. Allah, birlik ve berabeliğimizi bozmasın. Dünya’da hiçbir şey tesadüf değildir. Bizler Türkiye’nin en güney ilçesi olan Hatay’ımızdan yaşıyoruz ve ilimizin en güzel ilçelerinden biri olan Altınözümüzde bu gün bir aradayız.
Dünya’ya buradan bakış yapabiliyoruz. Buradan önemli icraatlar yapmamız için herekete geçiyoruz. Bizler doğrunun ve haklının yanındayız. Eski Türkiye’yi her kes hatırlıyor. Baş örtümüzle ne sıkıntılar çektiğimizi biliyor. Çok şükür ki başımızda Cumhurbaşkanımız Rece Tayyip Erdoğan var. Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Hep beraber kol kola durmadan memleketimiz için çalışacağız.” Diye konuştu.
SAHADA DAHA
ETKİ ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ
Kadınlar sayesinde birlikteliğin daha da güçlendiğini belirten Altınözü Belediye
Başkanı Rıfat Sarı, “ Sizlerin duaları ve çalışmaları Allah’ın izniyle bu günekadar nasıl hesaplarını alt ettiyse bu günden sonra da hesapları hep altlarında kalacak.
Bizler sadece seçim döneminde değil her dönem halkın arasında yer
alıyoruz, almaya da devam edeceğiz.
Gençlere ve gelecek kuşaklara daha iyi bir ülke bırakabilmek için gayret gösteriyoruz.
Çabamız ve amacımız bu yönde olacak.
AK Parti, güçlü kadrolarıyla önüne koyduğu hedefleri tek tek başaracaktır, bundan hiçbir kuşkumuz yoktur.” Dedi.
KADINLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM
AK Parti Altınözü İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Gülseren yaptığı konuşmada, “ Siyaset kadınlarımız için çok zahmetli bir iş.
Çünkü kadınlarımız ev işleri ve çocuklar ile koşuşturdukları için siyasete fazla zaman ayıramıyorlar. Allah Razı olsun ki kadınlarımmızı çalışmaları takdire şayandır. Bir daha ben sizleri tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.
Altınözü İlçe Başkanı Hülya Aydın da, “Bu bir gönül işi oldu. Biz birbirimizi
sevdik. 48 mahallemizim ablaları beni sevdi, ben de onları sevdim. Bu bizim gönül bağımızın ne kadar yakın olduğunu gösteriyor.” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından program, çekilen anı fotoğrafıyla son buldu.
Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.