HER ZAMAN MUHTARLARIMIZIN YANINDAYIZ

HER ZAMAN MUHTARLARIMIZIN YANINDAYIZ

Muhtarlarla sık sık bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi  Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, Kuzeytepe Mahalle Muhtarı Cemil Uçar’ı ziyaret etti.

Kuzeytepe Mahalle Muhtarı Cemil Uçar ile mahalle ve bölgeye dair istişarede bulunan CHP İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, “Muhtarımıza misafirperverliği ve sabah kahvesi için teşekkür ediyorum. Verimli bir sohbet oldu. Cemil Muhtarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Muhtarların hizmetin halkla buluşmasında önemli bir köprü olduğuna vurgu yapan Başkan Hasan Ramiz Parlar, “Muhtarlarımız, halkın, bölgenin sorunlarını en iyi analiz eden kişiler. Mahalleyi tanıyan, hizmet eksikliklerini ve önceliklerini tespit eden muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek istişare ediyoruz. Halkın taleplerinin tespitinde en önemli çalışmalarımızı muhtarlarımızla yapıyoruz. Hatay’da görev yapan tüm muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diliyor, her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum” şeklinde konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.